sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sitä saa mitä tilaa

Eetu tauolla lämmittämässä kakkosmokkea

Pilvetön taivas, lämpötila +20 eikä tuulen virettäkään. Vastustajan pelaajat ihan
               normaalin kokoisia lukuunottamatta yhtä poikaa, joka oli 190cm pitkä.

Ensimmäisellä puoliajalla näytti siltä, että nyt joukkueella on saumaa ottaa
               voitto. Hyökkäysyrityksiä oli useita ja Eetu hoiti hommansa niin kuin pitikin
               ja teki näyttävän torjunnan vielä loppumetreillä. Tauolle lähdettiin 0-0 tilanteessa.

Mitä tapahtui pukukopissa tauon aikana? Kentälle marssi sama joukkue,
               vain maalivahti vaihtui. Kuitenkin peli oli täysin erilainen kuin ekalla puoliajalla.
               Roma Luz C.F teki maalin toisensa jälkeen. Erotuomarikin näytti olevan muissa
               maailmoissa. Paitsiomaaleja paukkui maalivahdin selän taakse oikein urakalla.
               Erotuomari sai todellakin kuulla kaikenlaista huutelua. Osa katsojista huusi melkoisen
               uhkaavaan sävyynkin.

Ottelu päättyi Eetun joukkueen tappioon lukemin 5-1. Väkisinkin tulee mieleen,
               että mitkä olisivat olleet numerot, jos Eetu olisi pelannut koko pelin.
               Valmentaja yksin tietää miksi päätyi tähän ratkaisuun vaihtaa maalivahti
               mallikkaasti sujuneen alun jälkeen.

Eilen illalla tiukasti mietittiin kumman joukkueen kanssa Eetu pelaisi tänään.
                Eetun olisi pitänyt lähteä Jáeniin Autonómicon (-98) kanssa, mutta seuran pomo
                ei uskaltanut luvata, että ehtisivät takaisin ennen puolta yötä, jolloin Eetun pitää
                olla lentokentällä. Olisi ollut kova pelipäivä: lähtö klo 10.00 ja paluu joskus
                yöllä.

Eetu lähtee kohta sinivalkoisin siivin Suomeen hakemaan sitä kuuluisaa
                suomalaista sisua. Se, joka näissä ympyröissä pyörii, tietää sitä tarvittavan.

Hyvää matkaa portero!

Koon puolesta tasaiset kilpakumppanit

Tilanteitakin oli , mutta vastustajan maalivahdin heikkoudet jäivät hyödyntämättä

Roma Luz C.F: n kentän sijainti on ihanteellinen Málagan kaupunginosajoukkueeksi.
              Kulkuyhteydet ovat hyvät sekä ympäristö väljä ja kaunis. Kenttä oli siisti ja
              tunnelma hyvä. Jos Eetu olisi vaihtamassa seuraa, niin tämä ei olisi hassumpi
              vaihtoehto. Siis futismutsin kannalta. Maalivahti tuskin ilahtuisi tästä ajatuksesta.