Olin saanut mielenkiintoiset ohjeet miten löytää Conejitoon. Suunnistimme siis kohti
suurehkoa ilotaloa ja kenttä olisi siitä vähän eteenpäin. Ei ollut ensimmäinen kerta kun
pyörimme aivan kentän nurkilla sitä kuitenkaan löytämättä. Ensimmäinen kerta oli
kylläkin se, että melkein jouduin kysymään neuvoa tuon suurehkon ilotalon ammattilaiselta.

tyhjää parkkipaikkaa noin 10 metrin päässä ja kehoittivat jättämään auton
 siihen ja kävelemään kentälle. Olimme 50m päässä kentästä, tietämättä
 lainkaan miten kaukana olimme.

Jotain roolia näytteli pelissä tänään myös kova tuuli. Alhaurinílla oli ensimmäisellä
puoliajalla myötätuuli, jota he eivät onnistuneet hyödyntämään. Joukkueen hyökkäys
ei ollut terävimmässä kunnossa. Peli tuntui nojaavan puolustukseen aika lailla.
Tauolle lähdettiin tilanteessa 0-0 eikä kumpikaan joukkueista hallinnut peliä kunnolla.

Toisella jaksolla vastustaja sai pallon kulkemaan myötätuulessa reippaasti muttei
häikäissyt juurikaan osaamisellaan. Pallo meni Eetun selän taakse aikamoisessa sählinki-
tilanteessa aivan maalin edessä. Alhaurinín ainoa maali tuli viimeisillä minuuteilla
rankkarista. Peli päättyi 1-1 tasapeliin, mikä oli oikeastaan kuin voitto Eetun joukkueelle.

Plussaa Eetulle, jonka potkut lähtivät kovaan vastatuuleen komeasti. Ekalla jaksolla
Eetu sai myös varmalta maalilta näyttäneen hyvän seivin. Kuulin erään joukkueemme
vanhemmista antavan Eetulle uuden nimen: mokke on kuin la máquina eli kone,