Uskallan väittää, että olemme nähneet sitä ihan aitoa espanjalaista, andalucialaista,
elämää näillä kentillä ja futiksen parissa muutenkin. Sekä hyvässä että pahassa.

joka kerta. Näyttävät tosi huonoilta ja vähän likaisilta,
mutta ovatkin erittäin toimivia ja tarjoilut hyviä.

Kausi tuntuu jo nyt pitkältä vaikka edessä on vielä yhteensä kolmestakymmenestä
pelistä 22 jäljellä. Yhtä asiaa toivoisin eniten loppukaudelta; puolueettomia ero-
tuomareita. Tässä maassa tuomaritoiminta ratkaisee liian paljon pelejä. Tänäänkin
tuomarin antamien vapareiden ansiosta varmalta näyttänyt voitto kääntyikin
4-3 tappioksi aivan pelin lopussa. Niin turhauttavaa. Eetun valkku kävi todella kiivaan
keskustelun tuomarin kanssa pelin jälkeen.
Täytyykin katsoa itse puolueettomin silmin seuraavan kotipelin tuomaritoimintaa...

Itse peli alkoi tänään Campanillaksessa mallikkaasti. Alhaurin de la Torre teki
maalin, kun peliä oli pelattu vasta kaksi minuuttia. Eetun joukkue pelasi tänään
taas yhdistelmäjoukkueella eli kolmella ylimmän joukkueen vahvistuksella.
Alhaurinin vaihtopenkilläkin oli valinnanvaraa.
Mutta kahdenkymmenen minuutin kohdalla oli jo neljä (4!) alhaurinilaista pois
pelistä ja vaihtopenkki tyhjeni. Neljä pelaajaa loukkaantui ja joutui suihkuun jo
ensimmäisen puoliajan jälkeen. Siitä huolimatta joukkue pelasi kohtuullisen hyvin
ja nähtiin jopa kauden hienoin maali, jonka veti yksi vahvistuksistamme.

Aina tällaisten hieman kyseenalaisesti hävittyjen pelien jälkeen,
ihmettelen Eetun kykyä nollata tappio niin nopeasti. Tänäänkin istuessaan autoon,
mokke sanoi; paska tuomari, mutta tuli hyviä seivejä ja potkut lähti hyvin:)

Toivottavasti ei menisi enää kovin kauaa siihen, että Eetu pelaisi Autonómicon
kanssa. Valmentaja sanoi, että Eetu pelaa ylimmällä tasolla tällä kaudella por seguro
eli varmasti, mutta nyt tämä joukkue tarvitsee Eetua. Se on totta ja kaikki kolme -99
joukkuetta auttavat toisiaan tässä seurassa. Valmentaja tietää myös Eetun tilanteen
ja seuraa sitä ettei mokke turhaudu liikaa alemmalla sarjatasolla.

Olisipa ollut tällainen seura ja valmentaja jo viime kaudella! Täällä huomioidaan
joukkueen lisäksi myös yksilöt. Ja maalivahdit ovat omalla tavallaan yksilöurheilijoita.